Lønnskjøring

Uavhengig av hvilken bransje bedriften din er i, kan vi håndtere alle oppgaver tilknyttet lønn og lønnskjøring for deg. Teamet i Lørenskog Regnskap har samlet bred erfaring fra en rekke bransjer, og har kunnskapen som er nødvendig for god og riktig lønnskjøring. Med komplett oversikt, tidige utbetalinger og solid dokumentasjon.

Ved å overlate ansvaret for lønnskjøring til Lørenskog Regnskap frigir du tid og kan være trygg på at lønn håndteres på best mulig vis for deg, de ansatte og bedriften.

Regnskapsoppgavene innen lønn

  • Lønnskjøring og kontroll
  • Utbetaling av lønn, reiseregninger og utlegg
  • Kontroll og kjøring av reiseregninger og utlegg
  • Innsending av amelding
  • Årlig sammenstillingsoppgave
  • Oppfølging av sykepenger
  • Inn- og utmelding av Aa-registeret
  • Gjennomgang av lovpålagte forsikringer
  • Gjennomgang av lovpålagt OTP

Regler for lønn

Lønn kan være komplisert og regelverket er i stadig endring. Pensjon, sykepenger, arbeidsgiveravgift, feriepenger og skatt skal håndteres og regnskapsføres. Vi holder oss alltid oppdatert på kravene fra det offentlige, og du kan være trygg på at alle forskrifter og regler følges til punkt og prikke. Og at all dokumentasjon er i henhold til regelverket. 

Brukervennlige lønnssystemer

Lønnskjøring er en sentral funksjon i regnskapssystemene vi benytter, og der finnes mange muligheter for automatisering, integrasjon mot andre system og brukervennlige mobilapper for ansatte. Utlegg og reiseregninger kan legges inn gjennom mobilappene, kvalitetssikres av oss og godkjennes av overordnede i regnskapssystemet.

Vi hjelper deg med å finne regnskapssystemet som er optimalt for ditt firma, og setter opp hensiktsmessige rutiner for din virksomhet. 

Våre regnskapstjenester

Lørenskog Regnskap leverer alt du trenger innen regnskap. Som budsjettering, fakturering, rapportering, årsoppgjør, purringer, ligningsdokumenter, skatt og bedriftsrådgivning.

Om du skal starte egen bedrift kan vi hjelpe deg med å ta gode og riktige valg for å lykkes.

Hvorfor velge Lørenskog Regnskap?

Lørenskog Regnskap er et autorisert regnskapsførerselskap og totalleverandør av regnskapstjenester. Vi kan love deg god oppfølging og kontroll på økonomien.

Fornøyde kunder

Vi har et sterkt fokus på kundetilfredshet og samarbeid med god kommunikasjon.

Fast kontaktperson

Din faste kontaktperson kjenner deg best og jobber hardt for at du skal lykkes.

Kunnskap & erfaring

Vi har tilsammen over 70års erfaring og holder oss kontinuerlig oppdaterte.

Et hyggelig samarbeid

Hyggelige medarbeidere med godt humør, og hyggelige priser for ditt budsjett.