Fakturering

Ved hjelp av gode rutiner for effektiv fakturering kan du bedre likviditet til bedriften din, I samarbeid med oss i Lørenskog Regnskap kan du sette opp en god arbeidsflyt i regnskapssystem som Tripletex, PowerOffice GO eller Zirius. På den måten løses fakturering, behandlingen av innfordring og bokføring enkelt og smidig.

Sending av faktura

Avhengig av regnskapssystemet og sluttkundens oppsett, kan faktura sendes som EHF-faktura, e-post eller brevpost. Purring og oversending av inkassosaker til inkassoselskap kan også automatisere på kundenivå. Når du fakturerer en kunde, bokføres inntekten og innbetalingen kan automatisk registreres gjennom en bankintegrasjon og OCR-avtale.

Fakturagrunnlag og godkjenning

Du bestemmer selv hvor mye av faktureringen du ønsker å ta hånd om selv eller sette bort. Ved å involvere oss i prosessen, reduserer du sjansen for feil og frigjør tid til kjernevirksomheten din.

Du kan selv opprette ordrene som danner fakturagrunnlaget, og godkjenne alle fakturaer som skal sendes gjennom kontrollfunksjoner i regnskapssystemet.

Inngående og utgående fakturaer

Inngående fakturaer:
Inngående fakturaer er alle fakturaene din bedrift har mottatt fra dine leverandører. Dette kan også omhandle fakturaer på skatt, mva og avgifter. Inngående fakturaer kan sendes digitalt til bilagsmottaket og godkjennes for utbetaling i regnskapssystemet.

Utgående fakturaer:
Utgående fakturaer er alle fakturaer som er sendes fra ditt regnskapssystem. Noen kunder foretrekker å opprette disse selv, mens andre overlater også denne oppgaven til oss.Med bankintegrasjon og OCR-avtale kan disse bokføres som betalt automatisk.

Hvorfor velge Lørenskog Regnskap?

Lørenskog Regnskap er et autorisert regnskapsførerselskap og totalleverandør av regnskapstjenester. Vi kan love deg god oppfølging og kontroll på økonomien.

Fornøyde kunder

Vi har et sterkt fokus på kundetilfredshet og samarbeid med god kommunikasjon.

Fast kontaktperson

Din faste kontaktperson kjenner deg best og jobber hardt for at du skal lykkes.

Kunnskap & erfaring

Vi har tilsammen over 70års erfaring og holder oss kontinuerlig oppdaterte.

Et hyggelig samarbeid

Hyggelige medarbeidere med godt humør, og hyggelige priser for ditt budsjett.