Teamet i Lørenskog Regnskap i lobbyen på K89

«Overskuddet ligger i en god balanse, vi hjelper deg å finne den! Vår kunnskap er din trygghet. «
– Morten, Nina, Kristin og Vivi

Send oss en forespørsel under

Vanlige spørsmål om regnskap

Vi er alltid tilgjengelige for kundene våre for å svare på spørsmål rundt regnskap og økonomi. Med mer enn 70års samlet erfaring kan vi svare på det meste, eller hjelpe deg med å finne det riktige svaret og den beste løsningen for din bedrift.

Dersom du ser etter ny regnskapsfører tar vi gjerne en uformell prat meg deg, for å finne ut hva vi kan gjøre for virksomheten din.

Hvilket regnskapssystem bruker dere?

Vi er best på regnskap i Tripletex, PowerOffice GO og Zirius. Hvilket vi anbefaler er basert på dine behov og den beste totalløsningen.

Må jeg ha regnskapsfører?

Det er ingen lov som sier at du må bruke en regnskapsfører til å føre regnskapet ditt. Til syvende og sist så vil et korrekt regnskap være ditt ansvar, Det finnes mange gode grunner til å ha en ekstern regnskapsfører. Du sparer tid, og du kan bruke tiden din mer fornuftig. Du reduserer risikoen for at regnskapet blir feil og bøter. Du får bedre kontroll og hjelp til å lykkes av erfarne og kunnskapsrike profesjonelle.

Hvor mye koster regnskaptjenestene?

Investeringen du gjør i et profesjonelt regnskap vil være avhengig av en rekke faktorer, og vi tilbyr ikke fastpris basert på antall bilag. Når du kontakter oss vil vi ta en prat sammen og du vil få et tilpasset tilbud på oppdraget basert på dine ønsker og bedriftens behov. Generelt kan vi si at vi ikke er billigst eller dyrest, og er opptatt av å levere kvalitet til riktig pris for kundene våre.

Får jeg en fast kontaktperson?

Ja, du får en fast kontaktperson hos oss som kjenner deg og din bedrift best. God kommunikasjon og kontakt er essensielt for oss.

Her finner du oss

Kontoret vårt er sentralt plassert ved E6 i nærhet til Lørenskog, med enkel tilgang på parkering utenfor. Se i Google Maps

Karihaugveien 89, 1086 Oslo

Lørenskog Regnskap AS

Karihaugveien 89
1086 Oslo