Referanser
STIFTELSEN AKERSHUS UNIVERSITETSSYKEHUS BOLIGSELSKAP
Vi er meget fornøyd med å ha Lørenskog Regnskap som regnskapsfører. De er hyggelige og flinke i sin kommunikasjon og vår kontaktperson Vivi gjør en kvalitativ utmerket jobb. De responderer alltid raskt og er gode på oppfølging av våre henvendelser.
- Berit Lervik, daglig leder

MALEFRYD AS
Vår regnskapsfører Vivi hos Lørenskog regnskap gjør en fantastisk jobb for oss. Hun er alltid positiv og utfører regnskap, lønn og skatter på en feilfri måte slik at jeg som malermester kan fokusere på mitt arbeid.
- Terje Frydenberg, daglig leder

RESSURSEN –BARNEHAGE OG SKOLE
Du betaler bare for det som blir gjort! Jeg trenger ikke lure på om vi blir overfakturert, føler meg trygg på at vi får riktig pris for tjenestene hos Lørenskog Regnskap. Kristin er en god og nødvendig sparringspartner som jeg opplever som opptatt av å finne gode løsninger på rutiner og besparelser av både tid og økonomi i firmaet.
- Bente Baugerød, daglig leder 
 
MALERMESTER KÅRE STEEN AS
Etter å ha brukt Lørenskog Regnskap i ca. 3 år , kan jeg med hånden på hjertet si at jeg er fornøyd med service og oppfølginger.
- Malermester Kåre Steen

HABER NORGE AS
Hos Lørenskog Regnskap er de alltid tilgjengelige når det er noe jeg lurer på. Jeg får raske tilbakemeldinger og god oppfølging.
- Erik Harlaugseter, daglig leder

FREDLY GARTNERI AS (HAGELAND LILLESTRØM)
Jeg er kjempefornøyd med Lørenskog Regnskap, og det er vår revisor også! Vår regnskapsfører Morten gjør det veldig enkelt for meg, jeg er trygg på at regnskapet blir godt ivaretatt og jeg slipper å bruke tid på det selv.
- Thorbjørn Jørgensen, daglig leder
 
GULV OG SPARKEL AS
Hos Lørenskog Regnskap er det hyggelige og kjempeflinke folk! Jeg er veldig fornøyd med kommunikasjonen og setter stor pris på å bli fulgt godt opp.
- Knut Larald, daglig leder