Visma ut av regnskapsbransjen
by Lørenskog Regnskap on September 9th, 2016

Finansavisen kan i vedlegget "Regnskap & Økonomistyring" i dag melde at Visma selger alle sine regnskapsbyråer.

Visma-sjef Øystein Moan uttaler at: "Det er ikke til å legge skjul på at det er en viss interessekonflikt mellom det at vi er Norges største regnskapsfører samtidig som vi har en rekke regnskapskontorer som kunder på programvaresiden".

Dette er vi fullstendig enig i, og Lørenskog Regnskap ba for over ett år siden om en uttalelse fra vår bransjeorganisasjon Regnskap Norge angående Vismas stadige oppkjøp av leverandører av regnskapssystemer og regnskapsrelaterte system. En ikke helt heldig situasjon når de samtidig leverer regnskapstjenester.

Vi er fornøyde med at Visma har tatt denne beslutningen, men fortsatt er det en smule bekymringsfullt at vi nærmer oss en monopol-situasjon på programvare-siden.

Vi venter i spenning på fortsettelsen!


Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments

Leave a Comment


Skatt (1)